Последно посещение: Пет Дек 01, 2023 4:57 am Дата и час: Пет Дек 01, 2023 4:57 am
 [ 1 мнение ] 
Мажоритарните кандидати за които да гласуваме! 
Автор Съобщение
Аватар

Регистриран на: Вто Апр 28, 2009 11:44 pm
Мнения: 129
(View: Всички /В темата)

Мнение Мажоритарните кандидати за които да гласуваме!
Мажоритарните кандидати, които всеки български патриот и българин трябва да подкрепи утре са:

Бургас 2 - и МИР - професор Божидар Димитров, водещ на историческото предаване по Канал 1 - "Памет българска", автор на книгите "Десетте лъжи на македонизма", "Българите - първите европейци" и други книги изобличаващи ширени десетилетия наред поради конюактура внасяна от вън, от злонамерените спрямо нас световни сили исторически лъжи относно нашият произход и относно "македонската нация" създадена през 1946 от кръволога и юдео-масон, полухърватин и полуевреин - Йосип Броз Тито.

Враца 6 - и МИР - доцент Минчо Христов, независим депутат в последното народно събрание, политолог и финансист внесъл заедно със Стела Банкова и подкрепил, над 100 полезни за България и обществото ни законопроекта, в областа на социалната сфера, здравеопазването и образованието, както и искане за закон за референдумите позволяващ група граждани да искат референдуми по-важни теми касаещи над 60% от населението на страната ни, стояли твърдо против американски бази на наша територия и изпращането на български контингенти в Ирак, Афганистан, Косово и други страни. Изобличавали в медийното пространство, както престъпленията на местната власт в град Плевен срещу населението и на тройната мини коалиция - СДС, "Атака" и ДПС около Найден Зеленогорски, така и национал-предателското и пораженско гласуване на ПП "Атака" и всички нейни доскорошни или настоящи депутати и нови - стари кандидат депутати.
Кандидат за евродепутат на последните избори, от листата на СПС "Защита" водена от доцент доктор Йордан Величков.

Монтана 12 - и МИР - Юлий Абаджиев - председател на Обединение на българските патриоти и водач на Съюза на българските командоси, хората носили своя пагон макар през онзи режим преди 1989 - а с чест и достойнство в отбрана на Отечеството ни и българските държавни граници, сатанизирани и изхвърлени от системата след 1989 - а.

Пазарджик 13 - и МИР - доктор Иван Георгиев (председател на Българска национално радикална партия), личен мой добър познат, с когото макар и поради някои стратегически и тактически несъгласия се разделихме партийно, все пак ние преследваме по-своему искрено една и съща цел и водим една и съща Борба, макар да имаме разминавания и търкания относно пътя на постигане на целите ни.
Отдаден съпруг, баща, добър приятел и съпартиец. Човек посветил цялата си младост и живот още от 17 - ата си годишнина, в името на свободна, единна, независима и обединена националномогъща и социално справедлива България на всички българи по-света.
Затварян в болшевишките затвори, макар и син на авторитетен и голям български учен, уважаван и зачитан и от тогавашните управници.
След демоНОкрацията настъпила 1989 - а, медийно низвергнат и заглушаван от юдео-масоните завладяли капиталово всички "свободни и независими" медии, в условията на "свободна конкуренция и пазарна икономика".
БНРП спира в началото на 90-е изместването на българският език като официален, нещо което сега вече с гласовете и на "Атака" и израелската РЗС стана почти факт, както и дебългаризацията на така наречените смесени райони. Тази партия първа и единствена у нас, се противопоставя на американската инвазия в Европа, на Балканите и в Близкия изток, в частност Ирак по-онова време. Докато такива "националисти" като Сидеров в същия момент, от страниците на израелско синия вестник "ДемоНОкрация" защитават американската инвазия в Ирак и с пяна на уста, защитават Ахмед Доган който сега наричат "проклятието на България", с пяна на уста охулваха българският национализъм и българските родолюбци с грозни и отвратителни думи и всяваха американо-еврейската българофобия относно "възродителния процес", "българската следа" в атентата срещу папата и други българофобски разобличени отдавна лъжи, поръчани от техните задокеански господари.

Силистра 20 - и МИР - Леонард Сапунджиев, бивш член на "Атака", прозрял пораженската роля на тази партия и нейния лъжепатриотизъм и демагогия. Мажоритарния кандидат който не се поколеба да се откаже от собствената си кандидатура, само и само всички български кандидати да се обединат и обединат вота на българите, срещу мажоритарния кандидат на ДПС!

http://www.youtube.com/watch?v=H0VroVJLqLE

София 23 - и МИР - Веселин Бончев, депутат в 38 - ото народно събрание, изобличавал и противопоставял се със всички законови средства на националните предателства на израелско синьото правителство, съсипало и разорило остатъците от България, на ОДС и Иван Костов. Активно борил се срещу затварянето на АЕЦ "Козлодуй" и влизане в ЕС "на всяка цена" на страната ни. Като телевизионен водещ, дал трибуна на редица български патриоти и националисти.

Плевен 24 - и МИР - Стела Банкова, независим депутат внесъл заедно с другият независим депутат - Минчо Христов /мажоритарен кандидат от район Враца/, влезли през 2005 - а от гражданската квота на коалиция "Атака" над 100 полезни за България и обществото ни законопроекта, в областа на социалната сфера, здравеопазването и образованието, както и искане за закон за референдумите позволяващ група граждани да искат референдуми по-важни теми касаещи над 60% от населението на страната ни, стояли твърдо против американски бази на наша територия и изпращането на български контингенти в Ирак, Афганистан, Косово и други страни. Изобличавали в медийното пространство, както престъпленията на местната власт в град Плевен срещу населението и на тройната мини коалиция - СДС, "Атака" и ДПС около Найден Зеленогорски, така и национал-предателското и пораженско гласуване на ПП "Атака" и всички нейни доскорошни или настоящи депутати и нови - стари кандидат депутати.

София 25 - и МИР - професор доктор Владимир Петров, юриста водещ дела срещу незаконно придобитите имоти на Симеон Сакскобурготски и отстояващ интересите на България и българският народ и общество пред тукашни и чужди институции. Бивш заместник - ректор на СУ "Св. Климент Охридски" и потомствен юрист с международен авторитет.
Единствен в медийните дебати осъдил цитирам "навеждането" пред ЕС на всички останали кандидати, дебатиращи с него и на всички останали формации.


Аз бих избрал тези хора ако можех да гласувам там, защото ги считам за най-доказалите се като българи, макар по-своему, поне в сравнение с техните опоненти! Изберете ги и вие и се противопоставете на паразитите в останалите листи!
Моят апел към останалите мажоритарни кандидати, издигащи патриотични и родолюбиви позиции е, днес да излязат, да си направят своят отвод и да се обединат около тези кандидатури.
Гласувай за България, гласувай за български кандидат! Бъди българин поне утре!

ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ!

В останалите места, гласувайте по-съвест или бойкотирайте мажоритарната листа!
Преценете хората по ДЕЛАТА им!http://samvoin.blog.bg/politika/2009/07/04/majoritarnite-kandidati-v-razlichni-raioni-za-koito-da-glasu.358533

_________________
ЗА НАЦИОНАЛНО МОГЪЩА И СОЦИАЛНО СПРАВЕДЛИВА БЪЛГАРИЯ!


Съб Юли 04, 2009 2:03 pm Профил WWW
 [ 1 мнение ] 


Кой е на линия

Регистрирани потребители: CommonCrawl [Bot]


Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения
Вие не можете да прикачвате файл

Иди на:  
Powered by phpBB , Almsamim WYSIWYG © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Превод: Ioan Arnaudov