Последно посещение: Чет Сеп 28, 2023 6:06 am Дата и час: Чет Сеп 28, 2023 6:06 am
 [ 2 мнения ] 
Антибългарско мероприятие 
Автор Съобщение
Аватар

Регистриран на: Вто Апр 28, 2009 11:44 pm
Мнения: 129
(View: Всички /В темата)

Мнение Антибългарско мероприятие
Ахмед Доган
След като се събра новият български парламент, се очаква следващият премиер на втората по големина държава в ЕС от Югоизточна Европа да бъде Бойко Борисов – яркият, популистки политик и каратист с антитурски и антицигански нагласи.

По-скромен, но може би по-шумен резултат постигна крайно националистическата партия “Атака”, чиито лидери настояваха през кампанията за изтегляне от НАТО, изгонване на американските войници от страната, отменяне на посткомунистическата приватизация и налагане на “строги санкциии” на всеки, който “клевети България”. Отиващото си правителство бе съставено от реформирани комунисти, неомонархисти и протурско политическо движение.
Възходът на токсичните политически партии е присъщ не само на Източна и Централна Европа, пише в статия в „Нюзуик”, препечатана в „Сега”.
Ако продължат успехите на екстремистките партии в Източна и Централна Европа, това ще е от полза за руската политика към ЕС “Разделяй и владей”.


нашият коментар


ДПС е протурска партия и това е единствено вярно твърдение, което е написано в антибългарската дописка на „Нюзуик”. Но тази партия не е токсична, а просто антибългарска.

Констатациите в тази статия са грубо неверни, манипулативни за британския читател и обидни за българския избирател и читател. Нито една от парламентарно представените партии не може да бъде наречена „токсична” или „проруски настроена”. Бойко Борисов никъде публично не е демонстрирал антитурски и антицигански нагласи, дори напротив, давал е знаци в полза на тези групи. И т. н.
Статията силно мяза на поръчкова дезинформация и показва една от главните причини за ширещето се в Западна Европа отрицателно отношение към България. Явно на Запад скоро няма да излязат от пропагандните релси от студената война и да се откажат да произвеждат пропагандни маскарлъци.
Когато предизвиканата от финансовите хищници в САЩ световна икономическа криза напредва и у нас, там се напъват да ни злепоставят и така да подтикват Европейската комисия да продължи да ни орязва полагащите ни се субсидии. За да останат за Великобритания, Франция и други западни страни, естествено. Но такива са ни новите „приятели”.Източник:сп.Българи


Взето от "Altermedia България"


Вто Юли 21, 2009 6:08 pm Профил WWW
Аватар

Регистриран на: Вто Апр 28, 2009 11:44 pm
Мнения: 129
(View: Всички /В темата)

Мнение Re: Антибългарско мероприятие
Явно имат в предвид едно-две негови популистки изявления, относно “материала” в България и относно “възродителния процес”, от които обаче 24 часа по късно се отметна, както и от всичко друго и после прави изказвания на 350 градуса противоположно…
А иначе тази статия е не само антибългарска, а в типично саксоно-еврейски коварен, респективно юдео-масонски дух и стил, като виждаме нещо че май англо-еврейската световна банда, е решила слд векове да се освободи от другия свяй сателит и слуга – Турция и турците, както се освободи от Сърбия и сърбите и ги изтласка от балканската арена, когато заеха заплашителни за тях размери и сила като държава, че да излязат от тяхната зависимост, турците трябва да знаят че и тяхното време и времето на Турция ще дойде, докато са маши в техните ръце.
Единствено Ататюрк от политиците и управниците им го осъзна и излезе от този обсег, това е и единствения период на мирно и нормално съжителство що годе между България и Турция…
А Доган дали е протурски точно както и ДПС и дали беше създаден точно от Турция /да, наистина лобира за Турция и се слага на власта им, това е безспорно, защото го прави за пари и за техни икономически проекти на икономическа и стопанска доминация у нас, което естествено поставя в дискриминативно положение българите пред турците в собствената им страна, или поне в часта на безнаказани гаври и престъпления срещу българи от турци или турска страна, осигуряваше им това/, е малко спорно, тъй като Доган първо е доносник на ДС и на политически нейни отдели по точно и то срещу опитали да избягат за Турция турци, а също неуспял кадър на КГБ, после е доносник в затвора и накрая е освободен от еврейската банда на Луканов и капитализираната комунистическа номенклатура след 1989-а с политическо решение и вербован от няколко чужди разузнавания, а ДПС беше създадено от “елита” на БСП, отгледано от СДС и Желю Желев и “инжектирано” от САЩ и запада и отчасти от съюзените тогава с тях фундаменталисти интернационално ислямистки сили, респективно от еврейството и българофобите от еврейски и англо-американски произход на запад, тъй като Доган повтаряше тук техните тази, както и Турция де, която също беше сателит именно на тези и обслужваше техните цели и пъклени планове на Балканите през почти цялата си история.
Така че не знам Доган и ДПС доколко ги създаде Турция, това е малко спорно дали точно от там водат началото си…
Доган главно обслужва американо-юдейските цели на Балканите, както за разцепление на българската нация на верски признак и дебългаризацията на българите – мюсюлмани (подобно на Волен Сидеров и Яне Янев само че “от другата страна на монетата”), така и за световния сблъсък между християнската и ислямска цивилизация, които в своя автентичен вид нямат никакви причини за вражда и несъгласие, в полза изцяло на световното еврейство и ционизма и на неговата престъпна геноцидна държава, пред чиято последната пречка са правоверните мюсюлмани от арабския свят и вече ислямския свят и неговата ненавист, не може да бъде канализирана в полза на Турция и срещу православните народи на Балканите, тъй като арабите започнаха да разбират корена на злото срещу тях, че не са истинските вярващи християни сред които и араби, а еврейството и англо-саксонския безбожен свят, последните за които Адолф Хитлер беше цитирал известна историческа личност, ухарактеризирала англичанина че “с едната ръка се кръсти или държи Евангелието, а с другата димящото оръжие”…Нещо неприсъщо за християнина и то православния.
А само да вметна че НДСВ далеч не е била нито монархическа, нито неомовархическа партия след като за 4 години не върна монархията, тъй като монархията би била неудобна форма за целите на брокерското бюро НДСВ и главния брокер, измамник и крадец наречен “Симеон Втори”, а тази партия си беше брокерска партия.
И в България не виждам какви “екстремистки” партии пробиват? Може би еврейски, но не и български…
А относно “руската политика”, хм…, аз мисля че ако за руската през историята може да се каже че е “разделяй и владей”, то за англо-саксонската респективно еврейската която е скачен съд с това племе в порочен сатанински окултен съюз и брак, е “разделяй и унищожавай”.

_________________
ЗА НАЦИОНАЛНО МОГЪЩА И СОЦИАЛНО СПРАВЕДЛИВА БЪЛГАРИЯ!


Вто Юли 21, 2009 6:09 pm Профил WWW
 [ 2 мнения ] 


Кой е на линия

Регистрирани потребители: CommonCrawl [Bot]


Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения
Вие не можете да прикачвате файл

Иди на:  
Powered by phpBB , Almsamim WYSIWYG © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Превод: Ioan Arnaudov