Автор |
Съобщение |
tonimarkoni
Регистриран на: Чет Яну 08, 2009 2:25 pm Мнения: 1 (View: Всички / В темата)
|
 Форумът с главна буква и пълен член
Успех на сайта! Форуми много, но "Форумът" е един. Пожелавам тук цветът на българската мисъл да се чувства като у дома си, където и стените помагат и автоцезурата си почива. Отсега ви казвам, че не съм съгласен с повечето от вас, но ще направя всичко да можете свободно да спорите с мен и гласът ви да се чува, а мислите ви да се изясняват, дори когато са завоалирани. Лични дуели не харесвам, но не си оставям магарето в калта. Хайде, съфорумци, да си направим живота по-интересен и полезен!
|
Чет Яну 08, 2009 2:36 pm |
|
 |
Vigo
Site Admin
Регистриран на: Чет Дек 18, 2008 6:21 pm Мнения: 336 (View: Всички / В темата)
|
 Re: Форумът с главна буква и пълен член
Благодаря за топлите думи друже. Надяваме се точно това да стане и точно така хората да не си оставят магарето в калта. Нужни са още няколко удобства за самия форум, както и няколко категории. Съвсем скоро вече ще има вида, който заслужава. Бъди здрав 
|
Съб Яну 10, 2009 6:50 pm |
|
 |
Веси
Регистриран на: Пон Яну 26, 2009 10:25 am Мнения: 3 (View: Всички / В темата) Местоположение: Хасково
|
Здравейте и от мен! Виго, страхотно местенце си създал, надявам се да не преча и да има малко местенце и за мен тук! Чудех се къде се губиш доста нощи, а ти просто си бил много зает  Успех на Форумът! И на теб също!
|
Пон Яну 26, 2009 10:33 am |
|
 |
Фурия
Регистриран на: Чет Юли 23, 2009 8:37 pm Мнения: 76 (View: Всички / В темата)
|
Много празни стаи,ще падне работа  Колко пълен може да е един член?!?  Привет на всички 
_________________ Да разбереш истината е половината...по-важно е какво ще направиш с нея.
|
Чет Юли 23, 2009 8:42 pm |
|
 |
Vigo
Site Admin
|
Ми колко, колкото може да е празна една глава 
|
Пет Юли 24, 2009 2:45 pm |
|
 |
Фурия
|
Скъпи,държа нагледно обяснението да е а междувременно да питам-гости канят ли се тук? 
_________________ Да разбереш истината е половината...по-важно е какво ще направиш с нея.
|
Пет Юли 24, 2009 8:20 pm |
|
 |
Vigo
Site Admin
|
Обяснението както го пожелаеш и визуално и жестикулярно! И питаш, както е казал мечо пух - колкото повече толкова повече 
|
Пон Юли 27, 2009 2:18 am |
|
 |
Фурия
|
хахахах внимавай,щот ш зема са хвана за думите и да припомня Добре.Обещавам да внимавам с избора 
|
Пон Юли 27, 2009 7:52 pm |
|
 |
Vigo
Site Admin
|
О, мадам, вашият избор никога не би могъл да бъде подложен на съмнение! 
|
Чет Юли 30, 2009 2:33 am |
|
 |
Фурия
|
 вече не съм толкова сигурна в това.... Вероятно очилата ми са с твърде дебели стъкла Доверието е крехко същество скъпи-надявам никога да не пречупя твоето към мен. 
|
Съб Авг 01, 2009 7:39 pm |
|