Последно посещение: Пет Дек 01, 2023 6:27 am Дата и час: Пет Дек 01, 2023 6:27 am
 [ 5 мнения ] 
ЦЕЦКА Цачева НЕ Е Цачева , а Данговска !!!! 
Автор Съобщение

Регистриран на: Сря Юни 10, 2009 8:55 am
Мнения: 207
(View: Всички /В темата)

Мнение ЦЕЦКА Цачева НЕ Е Цачева , а Данговска !!!!
ЦЕЦКА Цачева НЕ Е Цачева , а Данговска !!!!
Известността с първо и второ име е здрава комунистическа традиция !!! ЦЕЦКА е била член на БКП, после на СДС, а сега и на ГЕРБ ..... Информация в Интернет показва, че др. Данговска е била стругарка и е станала юристка по РАБФАГ ???? Където комунистите обучаваха работническата класа, която не е учила ....... Значи, учила недоучила, сега нас ще учи. Да не говорим, че в ПЛЕВЕН е работила и за двете страни - като юрист на общината и за клиенти против общината. Чиста работа, нали ????


Вто Юли 14, 2009 2:26 pm Профил
Аватар

Регистриран на: Вто Апр 28, 2009 11:44 pm
Мнения: 129
(View: Всички /В темата)

Мнение Re: ЦЕЦКА Цачева НЕ Е Цачева , а Данговска !!!!
Тъй като аз съм от град Плевен, сигурно знам много по-добре от теб коя е Цецка Цачева. Кариеристка и първеню, ексноменклатура респективно, която просто има личностни проблеми с кмета и местното статукво, подкрепяно от партията от управлявалата коалиция - ДПС и иначе избран с мандата на СДС и останалите израелско сини и председател на СДС, а също подкрепен и от партията - поддръжник на тройната коалиция в сянка, именно "Атака".
Въпросната госпожа е уволнена от кмета от поста си, защото явно не си е топнала човчицата в една далавера и дтръгнала да го изобличава, ама сега не се сещам точно за какво беше и взе че мина в ГЕРБ, както и Ивалин Николов. Две верни протеженца, цели два мандата на престъпното местно статукво в община Плевен.

Добре знаем и интелектуалното и равнище, "професионализма" и, а също и отношенията на тия комплексари към населението на България.

_________________
ЗА НАЦИОНАЛНО МОГЪЩА И СОЦИАЛНО СПРАВЕДЛИВА БЪЛГАРИЯ!


Вто Юли 14, 2009 9:08 pm Профил WWW
Аватар

Регистриран на: Вто Апр 28, 2009 11:44 pm
Мнения: 129
(View: Всички /В темата)

Мнение Re: ЦЕЦКА Цачева НЕ Е Цачева , а Данговска !!!!

Истината за “Маниака” и леля ви Цецка

July 14th, 2009
В последно време из българските медии се лансира образа на един морално, а и физически, деградирал евреин, който изведнъж влезе в поликата. Въпреки, че досега беше известен с жалките си опити да бъде рапър (нещо, което много бели не разбират, че се отдава само на негрите с малки изключения като Еминем). Естествено рапирането не се отдава на този евреин на име Тодор Жаков Йосифов. Не, че искам да правя реклама на тия душевно пропаднали клоуни и техните тъпи, безмислени и несвързани римички, написани в някой пристъп на ментално разстройство, в който като гледам са перманентно изпаднали. Въпросния псевдо-гангстер, който към днешна дата ще се извява като политик даде няколко интервюта относно масовото възмущение спрямо неговата противна особа. Говорейки на меко, този “корав ганстер” обясни как се гордее със своите рап изяви и че това е една модерна култура на младите, която той разпространявал в България и следователно не трябва да го нападаме, а да оцениме неговия стойностен “принос”, както той го нарича. Рапа бил много модерен и ние трябвало да бъдем отворени към света и да приемем тази култура, а той я разпространявал в България, тъй че не виждал какъв е проблема. Проблема е, че тук е България, а не САЩ, където тази музика отговаря на негърската реалност. Плюс това днес много неща са модерни, но това не значи, че трябва да се поддаваме към тях. Пушенето на марихуана, за което постоянно се говори в рап текстовете също е модерно, но какво от това? България е древна държава, с древен народ и собствени традиции и културно разнообразие. Точно рап “музиката” не е нужна на никой, тъй като тя е негърска и спомага за моралното падение и деградация на младежта. Навън е пълно с т.нар “бели негри” – младежи, които ходят размъкнати с кърпи и обърнати шапки – чиста форма на чуждопоклонничество, а в случая чиста проба подръжание на негърските табиети и моди. Тодор Йосифов е доста некадърен рапър и при всички обстоятелства надали и родните слушатели на този стил изобщо много, много го тачят. По мои наблюдения всички му се смеят на тоя изкуствен палячо, който е 40 кг. и ако се изправи срещу полицай ще му трябва точно един шамар, за да падне долу, но в песните си пее как стреля полицаите и как мачка сичко по пътя си. Естествено в неговите малоумни второ-разрядни песнички, които между другото са с крадени инструментали от водещи американски рапъри, не пропуска да се лансира като голям еб*ч и играч. Разбира се – той си е такъв, не че някой се съмнява в този 40 килограмов, очилат, съсухрен евреин. Повече прилича на зубър, отколкото на образа, който си налага в обществото, но кой ли му вярва на тоя…?!
Ето, че ясно се вижда недостатъка на мажоритарния вот

– всички гласуваха за “Герб”, защото лицето на тази партия беше Бойко Борисов, т.е всички гласуваха за “Бойко”. След като партията спечели изборите ето, че червеите сложени из листите изплуваха на бял свят засега най-фрапиращи са джедая Тодор Жаков Йосифов и Цецка Цачева, за която ще поговорим по-късно.
След всичкия шум и всеобщото недоволство срещу Тодор Йосифов той бе изключен от листата за народни представители. Носи се слух, че всъщност е махнат, тъй като полицейския кръг, заформил се около ББ, сред които е и новия вътрешен министър – Цветанов са се наддигнали, тъй като Йосифов има песен, в която бурно оплюва родните полицаи. Дали заради това, или за да замаже случая все пак Бойко го разкара. Според мен е и от двете по-малко. Но да не се залъгваме, че сме се отървали от тоя мишок. Сега той ще отиде в законодателната власт, където ще направи много повече вреди…
В заключение искам да чуете песента, от която е изплагиатствал най-големия си хит “рапъра” Тодор Йосифов:
Snoop Dogg – Woof , можете да чуете как в тази песен се пее: “Woof, madafaka’, woof madafaka’!”, а Тодорчо пее: “Бум, мадафака, бум, мадафака”. Това, че инструментала е 1:1 не трябва да ви очудва – според “талантливия” Тодорчо водещи рапъри като Snoop Dogg са харесали стила му и са му пратили инструменталите си на диск от САЩ, за да запишат бургаските посерковци и бели негри от G.G.P малоумните си “песни” (лично според мен лирическа диария).
Сега ми се ще да си поговорим за новата председателка на Народното събрание – Цецка Цачева. Нека се замислим какво е това нещо “представител”. Ясно е, че представлява фирма, министерство, учреждение, партия и тн., не е ли много важен факторът “визия” при тези хора? Защото аз не мога да си представя този изрод (не само визуално, а и политически) да бъде представител на Народното събрание. Все пак трябва да се избират хора с прилична визия, щом ще представят. Както и да е – физическата хубост в повечето случаи е за сметка на умствените качества. Цецка обаче и там куца. Защото тя е една продажна кариеристка, не известна пред обществото, но не и с минало, което ние не знаем и няма да разкрием! Защото, ако искаш да разбереш какъв е един човек просто трябва да се вгледаш в неговото минало, а нейното е доста, доста мръсно. До 1989 г. е партиен секретар в Народен съвет- Плевен, след това- член на СДС и юрист на Община Плевен. Сега- депутат от Герб и председател на НС! Мисля, че тази кратка справка от нейната биографиЙКА е достатъчна, за да си направите сметка за какъв продажен човек става дума.Вто Юли 14, 2009 9:43 pm Профил WWW
Аватар

Регистриран на: Вто Апр 28, 2009 11:44 pm
Мнения: 129
(View: Всички /В темата)

Мнение Re: ЦЕЦКА Цачева НЕ Е Цачева , а Данговска !!!!

Цецка Цачева – емблематичен случай на пошъл кариеризъмЗамислихте ли се тия дни, защо аджеба Бойко не си обяви анблок цялото правителство, ами ни ги цвъка на час по министър? Аз стигнах до извода, че ако изтропа всичко накуп, може и да не успеем да го понесем. Щади ни човека, един вид. Последният пожарникарски кадрил ме разби! За председател на Парламента издигат Цецка Цачева, някаква анонимна лелка от Плевенска област с будно текезесарско излъчване. По-големият проблем е, че малцината запознати с особата на г-жа Цецка, очевидно не са припаднали от възхищение. Ето какво пише блогът “Аналогии”:


В Плевен повечето хора знаят за “известната” юристка Цецка Цачева. Но малцина знаят как всъщност започва псевдокариерата на тази госпожа. А началото е важно, то е определящо и понякога разкрива неща, които говорят много за същността на дадена личност. Не трябва да оставяме времето да заличи истината, защото чрез нея ще си отговорим на много въпроси.

И така, първоначално Цачева работи като стругар в един местен завод. Но пресметливата герберистка усеща, че единствения й вариант да се измъкне от неперспективното бъдеще на работник е да стане член на БКП. И веднага го прави. Това й дава възможност да ходи на партийни събрания и да срещне мъжа на кариерата й – виден местен партиец. Любовните й авантюри са трамплин за нейното развитие. “Надежното” момиче е изпратено да продължи образованието си (право) в РАБФак, без изпит, ей така, за 3 години задочно. По онова време партията изпращаше само най-верните си хора да продължат образованието си. Не след много време любовницата бързо израства и е назначена в тогавашния Окръжен съвет – Плевен. Благодетелят се отблагодарява подобаващо. Неговите протекции и явно добре представящата се в любовния триъгълник Цачева (партиецът е семеен), са достатъчни бившата стругарка да стане началник на юристите в Окръжния съвет. Цачева стремително израства и в партийната структура, бързо е издигната до поста партиен секретар.

Повечето си спомнят каква бе ролята на партийния секретар по онова време – той колеше и бесеше. Вписваше в бележник всяка “заигравка” на работниците и после тичкаше да докладва на председателя. С една дума – узаконен доносник. Е, това всъщност правеше в Окръжния съвет настоящия общински председател на ГЕРБ, Цецка Цачева. Много невинни хора “изгоряха” заради нея. Тя ги “топеше” за удоволствие, за нищо, просто така, от чиста женска ревност. Прикритата й злоба ставаше все по-явна и неудържима, а самоувереността й безгранична. И тя решава да се пробва като адвокат. Но нещата на този пазар са други, партийният лидер, с когото се разделя като ненужен, вече не й помага. Тя не може да се справи с рабфакското си образование. Пресметливата й същност обаче бързо я ориентира към следващите силни на деня. Цачева започва активни контакти с представители на ОДС. И изведнъж от вярна на БКП, започва да се кълне в демократичните идеали. Метаморфозата й е пълна, но фалшива. Новите й покровители дълги години след това не разбират прикритото коварство на Цачева. Лансират я навсякъде като най-добрата юристка.

След като успява да вземе всичко, което може (а то не е малко), вманиачената Цецка се изправя срещу поредния си възкресител и яхва поредната “успешна” вълна – тази на ГЕРБ.
Изводът е, че още в зародиша си, кариерата на Цачева е била дълбоко порочна. Още тогава кариерата й е стартирала с уродливи прийоми, с добре пресметната хитрост и направлявана от единственото желание на областната герберистка – пошъл кариеризъм.

След като кандидатът на ГЕРБ за кмет на село Брест Цецо Луканов бе хванат да купува гласове, местните лидери на партията се опитаха да замажат гафа. Областния председател Ивелин Николов се впусна да лъже по медиите за някаква “чиста случайност”, която е завела кандидата на ГЕРБ до пачките с пари и гласоподавателите. Още по-смешни бяха оправданията на общинската лидерка Цецка Цачева, която развесели водещите на “Здравей България” с обърканите си и нелепи обяснения. Култовата реплика на Цачева, че раздаването на пари от кандидата за кмет на ГЕРБ в навечерието на изборите не означава купуване на гласове толкова впечатли “Господари на ефира”, че те веднага включиха плевенската герберистка в класацията си за човешки излагации, гафове и други недоразумения “Гледам и не вярвам на ушите си!”. Да ни е честита новата председателка на парламента!
Източник: Блогографияwww.bg.blogografia.comhttp://luba4ko.wordpress.com/Сря Юли 15, 2009 8:15 pm Профил WWW
Аватар

Регистриран на: Вто Апр 28, 2009 11:44 pm
Мнения: 129
(View: Всички /В темата)

Мнение Re: ЦЕЦКА Цачева НЕ Е Цачева , а Данговска !!!!

http://www.dnes.bg//politika/2009/07/15/lysvat-li-imenata-na-bydeshtite-ministri-chujda-mediia-podskazva-pyzela.74473#http://www.dnes.bg//politika/2009/07/15/lysvat-li-imenata-na-bydeshtite-ministri-chujda-mediia-podskazva-pyzela.74473#
Избори 2009Лъсват ли имената на бъдещите министри? Чужда медия подсказва пъзела15.07.2009 20:53


24


Румяна Желева – шеф на Външно, Николай Младенов – на отбраната?
Снимка: БГНЕС

В сряда привечер агенция Ройтерс публикува имената на евентуалните кандидати за ключовите министерства в бъдещото правителство на Бойко Борисов.
Депутатът от ГЕРБ Анастас Анастасов e посочен като най-вероятният министър на правосъдието.
Според агенцията 43-годишният Анастас Василев Анастасов е напуснал поста си на председател на Районния съд в Ямбол, за да влезе в парламента.
Ройтерс споменава още следните имена като вероятни бъдещи министри: Бисер Боев – на икономиката, Румяна Желева – на външните работи и Николай Младенов – на отбраната.
Dnes.bg припомня, че Борисов вече спомена имената на Симеон Дянков за ръководител на министерството на финансите, на Цветан Цветанов - на вътрешните работи, на Йорданка Фандъкова – на министерството на образованието и на Вежди Рашидов - на министерството на културата.
На 16 юли сутринта президентът Георги Първанов ще връчи мандат за съставяне на кабинет на Бойко Борисов.
По време на консултациите със Синята коалиция, Атака и Ред, законност и справедливост стана ясно, че ГЕРБ ще състави самостоятелно правителство на малцинството и ще разчита само на парламентарна подкрепа от десните партии.


Сря Юли 15, 2009 8:32 pm Профил WWW
 [ 5 мнения ] 


Кой е на линия

Регистрирани потребители: CommonCrawl [Bot]


Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения
Вие не можете да прикачвате файл

Иди на:  
Powered by phpBB , Almsamim WYSIWYG © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Превод: Ioan Arnaudov