Последно посещение: Чет Сеп 21, 2023 11:57 am Дата и час: Чет Сеп 21, 2023 11:57 am

[ 8 мнения ] 
Купени ли са студентите? 
Автор Съобщение

(View: Всички /В темата)

Мнение Купени ли са студентите?
Ето какво съобщение изтече днес из агенциите -
От 20 до 50 лева се предлагат в "Студентски град" за участие в утрешния протест

От 20 до 50 лева се предлагат в "Студентски град" за участие в утрешния протест, съобщиха студенти. Протестът започва в 10 часа пред зала Христо Ботев, преминава през мястото на убития Стоян Балтов, от чието убийство на 14-и се навършват 40 дни, и завършва пред Народното събрание.

Браво на студентите за пореден път! :pullhair: :twisted: :evil:

Вто Яну 13, 2009 5:53 pm Профил

Мнение Re: Купени ли са студентите?
:)Не, вече не са гладните години на виденовото правителство дето кило кашкавал не можеше да се купи с една пенсия. а интелектуалците кой е подкупил.

Вто Яну 13, 2009 6:36 pm Профил

ми купени са според мен поне част от тях, вижте кво направиха днес пред парламента - кървища, маскирани, побойща. Може да не са студенти, а анархисти, ама ако още днес не се разграничат от касапницата пред парламента доста ще се позамислят хората следващият път, когато пак вдигат врява в Студентски град дали да им вярват. Поне аз се надявам да е така!

Сря Яну 14, 2009 1:35 pm Профил

:)Съжалявам но не студентите бяха купени, а наркотизирани хлапета на по 14-15 години и футболни агитки на 2 софийски отбора които бяха хвърлени да вършат безобразия за да осуетят ефекта от митинга.
Горд съм че студентите не се подадоха на провокацията. :idea: ;)

Сря Яну 14, 2009 8:35 pm Профил

не са купени но не знаят за какво става въпрос

Чет Яну 15, 2009 3:11 pm Профил

:) Те това са купените "Наркобригадата “Фирмата” ляла кръв на площада, ГЕРБаджия, арестуван като подстрекател"
заглавие в Афера.бг, сещате ли се откъде идат парите и през кого минават? 8-) ;) http://www.afera.bg/index.php?option=com_content&task=view&id=4079&Itemid=1

Пет Яну 16, 2009 10:59 am Профил

хубаво де - студентите може и да не са купени, ама откъде се появиха тия с камъните и бомбичките? :x

Пет Яну 16, 2009 6:59 pm Профил

:hat:Излъгаха ме, протеста беше организиран от властта, исканията на протеста бяха сведени до там че да са удобни на депутатите (тези за опазване на околната среда са ни наложени от ЕС.) , искането за мажоритарни избори се промени на някаква мъглява модернизация на пропорционалната система. Целта на протеста е да се насочи недоволството ни в глухата линия. Миков не се справи и тъй и тъй трябва да си ходи, а някой запита ли се какво се прави когато правосъдната и полицейска система не работят, ами съдията Линч почва да раздава правосъдие,тука му викаха народен съд.

Пон Яну 26, 2009 5:21 pm Профил
 [ 8 мнения ]