Последно посещение: Пет Дек 01, 2023 6:24 am Дата и час: Пет Дек 01, 2023 6:24 am
 [ 9 мнения ] 
БОЙКОТ на изборите за Еврейски парламент и ЕС! 
Автор Съобщение
Аватар

Регистриран на: Вто Апр 28, 2009 11:44 pm
Мнения: 129
(View: Всички /В темата)

Мнение БОЙКОТ на изборите за Еврейски парламент и ЕС!
Да бойкотираме незаконните избори и незаконното членство в ЕС!


Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

_________________
ЗА НАЦИОНАЛНО МОГЪЩА И СОЦИАЛНО СПРАВЕДЛИВА БЪЛГАРИЯ!


Пет Юни 05, 2009 3:00 am Профил WWW
Аватар

Регистриран на: Вто Апр 28, 2009 11:44 pm
Мнения: 129
(View: Всички /В темата)

Мнение Re: БОЙКОТ на изборите за Еврейски парламент и ЕС!
Във връзка с предстоящите избори за Европейски парламент, които ще се проведат на 07.06.209 година, Българската национално радикална партия се обръща към всички свои членове и симпатизанти с призива да бойкотират тези избори!

В този ред на мисли ние апелираме за:

НЕУЧАСТИЕ В ИЗБОРИТЕ ЗА ЕВРОПЕЙСКИ ПАРЛАМЕНТ

Неучаствайки в тези избори всъщност ние заявяваме, че не признаваме Европейският съюз в този му вид, т. е. Евресйки съюз; не признаваме неговите институции и разпоредби!

Изборите за Еврейски парламент, които ще се проведат на 07.06.2009 г., няма да подобрят житието на обикновения български гражданин!
Суверенът, съгласно Конституцията на Република България, не бе попитан нито веднъж, дали е "ЗА" или "ПРОТИВ" членствoто на България в НАТО и ЕС! Избирайки евродепутати, вие на практика утвърждавате една нова, хищническа бюрокрация, чиято цел е чрез своите "комисари" да мачка националните икономики и суверенитет.

Еврейският съюз е паразитно образувание, което смуче кръвта на белите арийски народи. Този съюз носи само нещастие, мъка, страдание, кръв, пот и сълзи на омерзения и потиснат етнически българин. Еврейският капитализъм убива всичко почтено и достойно у човеците! Не може стремежът на гордия и честен българин да се изчерпва само с материално благополучие и физическо оцеляване. Нашият жалък живот на кредит, който живеем само за да си плащаме данъците и таксите на чифутите, на никого не е потребен.

Настоящият зловещ сценарий е изфабрикуван и претворен в действие от Еврейският съюз! Животът ни се определя от чифутските банки и от тяхната сатанинска лихва, което обстоятелство ни превръща в рая, неспособна да извоюва своята свобода и да се бори за съвършенство.

Програмата за унищожение на българската нация, която редуцира етническите българи до четири милиона души, е съгласувана с Юдейския Евросъюз! Изпълнителите на геноцида против етническите българи отново се наричат "комисари", както по време на Еврейската болшевишка революция в Русия. Всички административни постове в “Евросъюза” се заемат от чифути. Ние, етническите българи, нямаме никакви права в този съюз – имаме само задължението да бъдем обслужващ персонал на една корумпирана колониална администрация.

Да се обединим и да съхраним нашия дух, душевност, бит, традиции, култура и значимост на древен и благословен народ. Нашето дело е свято и ние ще победим юдео-масоните!

Не се заблуждавайте в опитомените "националисти" от АТАКА!
Същите, бидейки част от групата на европейските националисти, заедно с партията на Жан-Мари льо Пен, "Велика Румъния", Лигата на полските семейства, Влаамс блок, Северна лига, Национален алианс, Алианс за бъдеще, преди време започнаха преговори в Малта за членство в ЕНП.

Устройството и заложените цели, които се преследват от ЕС са по-скоро вредни за европейкисте страни, отколкото полезни. На първо място трябва да отбележим, че Европа не си поставя никакви високи цели, каквито например си поставят, и гонят най-вече, Америка, Русия и Китай – главните опоненти на Европа.

Китай – Мащабен износ на конкурентни стоки на добри цени към целия свят, безброй известни марки са позиционирали фабриките си там, голяма военна мощ;

САЩ - Голям агресор, име в космонавтиката, свръх-модерни оръжия на бъдещето (в това число и атомни оръжия);

Русия – Износ на газ, дървен материал и др., голяма военна мощ (в това число и атомни оръжия), име в космонавтиката.

Изброените по-горе неща са само част от многото. Това са основните интереси и позиции, които тези три държави се стремят, и то успешно, да удържат на световната политическа арена. Какво прави през това време Европа? Ами, просто левитира около тези големи сили и когато се наложи по-облизва задницата им, а повярвайте ми това става прекалено често. Конкретен пример за несъстоятелността на Европа да бъде нещо повече от послушен васал на “големите сили” е газовата криза, разиграла се в началото на годината. Когато Русия спря кранчето за газа Европа беше на път да остане без газ. Това за щастие не се случи. От друга страна ЕС обича да слугинства на САЩ като праща контингенти, там където САЩ решат да проявяват агресия (Афганистан, Ирак пр.) САЩ започва война и Европа послушно праща войници, които да мрат за американската кауза, която не е никак светла и е далеч от официалното: “Ние започнахме война с еди кой си, за да му донесем демокрация”. Един вид Европа е между задниците на САЩ и Русия. Коренът на проблема се крие в края на Втората Световна Война и събитията последвали го. Навярно Европа беше доста ощетена и окървавена след тази война. Съюза на европейските народи не е нищо повече от организация имаща за цел да слугинства на държавите победителки от войната. А какъв може да е един такъв съюз? Дали това въобще е съюз на европейските страни? Изобщо. Трябва да си дадем сметка, че истинския съюз не се прави така! Нито в милитарен нито в дипломатичен изглед Европа върви на добре и за всичко това виновен е европейският съюз, който е воден от шепа еврейски плъхове, които имат за цел да поставят Европа напълно на колене, за да може разни по-нисши народи, които по щастливо за тях стечение на обстоятелствата от най-долу се покатериха най-горе и днес въртят света. Европа се пълни с емигранти от всякъде. Ежедневно по-големите европейски страни имат ”щастието” да бъдат избрани за нов дом от поредната лодка с емигранти от някоя бананова република. Срещу този глобализъм, който преди всичко е вреден за европйеският гражданин не се взимат никакви мерки, защото това е добре дошло за тези, които създадоха Европейският съюз. Европа отслабва, културните ценности на европееца избледняват…какво по-добро о т това за нашите най-големи конкуренти, които споменах по-горе? И моля ви, не ми говорете за сътрудничество между Европа, САЩ и Русия – това е пълен фалш! Или наричате енергинайта ни зависимост, която остави България и много др. европейски страни без газ “сътрудничество”? Това си е чист рекет и издевателство на монополиста от Русия. Или да умреш за чужда война – това ли е “сътрудничество”? Това е използване. Да, точно така. Целта е чрез ЕС най-вече САЩ да получава това, от което се нуждае от европейските народи. И успяват.

Замяната на държавната парична единица с еврото също не беше плюс за нито една държава. Дори Германия, която е една от най-развитите страни в ЕС все още не може да се окупити след смяната на марката с еврото. не искам да си представям какво ще стане, когато ние заменим лева с евро…

Самото съществуване на Европейският(Еврейски) съюз в сегащният му вид,е вреден за европейските нации,в по-голямата си част от арийски произход.Да неговорим за нас българите,застрашени поради географското си положение от тотално претопяване при едно евентуално членство на Турция.

Пътят е един-радикална смяна на политическата система и етническа протекция на българската народност във всички нива на общественото развитие.

Днес, като страна членка на Еврейския съюз за България е невъзможно да отстоява свободата и независимостта на българската народност, да води борба за национално обединение и народностно единство на всички българи от Мизия с Добруджа, Тракия, Македония и Западните покрайнини. Партиите в Европейския парламент стоят на нихилистични позиции и използуват българския народ като средство за постигането на тяснопартийните си цели или в предизборни периоди прегръщат националната идея спекулативно.

Никакви други интереси не могат да стоят над националните! Ние не можем да се съгласим с отнемането на "част от суверенитета ни", т. е. на независимостта ни, както се изиска от ЕС за влизането ни в Европа. В тази Европа, която ни завижда и многократно е доказвала омразата си към България: в 1878 г. в Берлин, когато я разкъса; в 1885 г., когато спря победоносния ход на българската войска в Сърбия; през 1913 г. в Букурещ; през 1919 г. в Ньой и през 1945 г. в Париж, когато все повече и повече разкъсваше България и подлагаше населението ни на нечувана денационализация и робство.

Kазвайки “НЕ” на ЕС, ние заставаме против вкарването в страната ни на чужди наемни работници на големи групи. Ако обаче това се налага, то може да се извършва след зряло обмисляне и подбор на страната, от която биха дощли наемниците. Често трудът на такива наемници е неефективен, а те трасират социално-етническо напрежение и конфликти, и създават условия за развитието на международна престъпност.

Kазвайки “НЕ” на ЕС, ние заяваваме, че българската земя, националнозначимите промишлени и селскостопански обекти не могат да бъдат разпродавани на чужденци или чужди фирми с подставени лица. Това още повече важи за българските митници, както и това - съдбата на АЕЦ “Козлодуй" да бъде решавана от чужденци според техните интереси. Ние решително се обявяваме против продажбата от "Дом майка и дете" на деца на нехристиянски семейства или такива с небългарско национално самосъзнание, тъй като считаме такъв акт за съвременно еничарство.

Kазвайки “НЕ” на ЕС, ние се обявяваме за защита на потребителя чрез регулирана пазарна икономика. Свободна пазарна икономика може да се развива в страни без икономическа и стопанска криза, в които конкуренцията между стоките подобрява тяхното качество и ги поевтинява. Не може да се развива свободна пазарна икономика там, където дадено производство се монополизира с произтичащи от това спекулативно и хищническо покачване на цените. От това страдат социално слабите слоеве: пенсионери, болни хора, самотни майки, инвалиди. Затова трябва да има контрол върху тавана на цените, съобразени с покупателната сила на доходите и спестяванията на населението. Регулативният механизъм на пазара е в зависимост от дирижираното стопанско-промишлено производство, с което се избягва възможността за задушаване чрез свръхпроизводство без неговата реализация на вътрешния или външния пазар. По този начин се създават условия за икономически възход при стабилна валута и цени, за стабилизиране на селскостопанската продукция и промишленото производство.

Kазвайки “НЕ” на ЕС, ние ще водим политика на протекционизъм, изразена в защита на интересите на българските производители. Безконтролното нахлуване на чужди капитали и стоки би задушило нашата млада икономика и производство. Приватизирането на крупни индустриални и производствени обекти под формата на демонополизация, ще позволи на чужди фирми и предприятия да закупят,т.е. заграбят, тези наши обекти. Това ще намали реалния приход на печалби за българските производители.

ПОРАДИ ТОВА, КОГАТО НА ПАЗАРА СЕ ИЗНАСЯТ БЪЛГАРСКИ СТОКИ, ТРЯБВА ДА СЕ ОГРАНИЧИ ВНОСЪТ НА СЪЩИТЕ СТОКИ ОТВЪН ИЛИ ТЕ ДА БЪДАТ ОБЛАГАНИ С ВИСОКИ МИТА, КОИТО ДА БАЛАНСИРАТ БЮДЖЕТНИТЕ ЗАГУБИ ОТ КОНКУРЕНЦИЯТА НА ВНЕСЕНИТЕ СТОКИ.

Освен това, трябва да се ограничи и износът на суровини, с които би могло да се изработи продукция у нас, а не да купуваме скъпи стоки от вън, изработени от изнесени наши суровини, т.е. да изнасяме евтино суровинен материал и после да го купуваме скъпо във вид на стоки. Когато у нас се изработват продукти от суровините ни, ще се подсигурят нови работни места и ще се реализират по-големи печалби. Протекцията на различни производствени отрасли ще се разпростира равнопоставено върху държавния, частния и кооперативния сектор.

В рамките на ЕС това е невъзможно!

Затова, казвайки “НЕ” на ЕС, ще можем да развиваме независима стопанско-икономическа политика и ще предпазим страната ни от превръщането й в икономическа колония на някоя развита държава, което се стремят да направят слугите на Еврейския съюз, чрез политиката на глобализъм и установяване на новия световен ред.


БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ!
http://forum.bulgaria-1941.org/index.php?topic=434.msg2338;topicseen#new


Пет Юни 05, 2009 4:33 pm Профил WWW
Аватар

Регистриран на: Вто Апр 28, 2009 11:44 pm
Мнения: 129
(View: Всички /В темата)

Мнение Re: БОЙКОТ на изборите за Еврейски парламент и ЕС!
Прикачени файлове:
Zion slave.jpg
Прикачени файлове:
1.jpg

За Свободна и Суверенна България!


Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

_________________
ЗА НАЦИОНАЛНО МОГЪЩА И СОЦИАЛНО СПРАВЕДЛИВА БЪЛГАРИЯ!


Съб Юни 06, 2009 6:26 pm Профил WWW
Аватар

Регистриран на: Вто Апр 28, 2009 11:44 pm
Мнения: 129
(View: Всички /В темата)

Мнение Re: БОЙКОТ на изборите за Еврейски парламент и ЕС!
http://4etene.bnt.bg/forum/viewtopic.php?f=14&t=611

_________________
ЗА НАЦИОНАЛНО МОГЪЩА И СОЦИАЛНО СПРАВЕДЛИВА БЪЛГАРИЯ!


Съб Юни 06, 2009 6:27 pm Профил WWW
Аватар

Регистриран на: Вто Апр 28, 2009 11:44 pm
Мнения: 129
(View: Всички /В темата)

Мнение Re: БОЙКОТ на изборите за Еврейски парламент и ЕС!
http://www.youtube.com/user/PaneuropaxОт профила на ционист...


Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

_________________
ЗА НАЦИОНАЛНО МОГЪЩА И СОЦИАЛНО СПРАВЕДЛИВА БЪЛГАРИЯ!


Пон Юни 08, 2009 3:08 am Профил WWW
Аватар

Регистриран на: Вто Апр 28, 2009 11:44 pm
Мнения: 129
(View: Всички /В темата)

Мнение Re: БОЙКОТ на изборите за Еврейски парламент и ЕС!
1. 3 ГЕРБ 627693 24.48%

2. 6 КОАЛИЦИЯ ЗА БЪЛГАРИЯ 476618 18.59%

3. 4 ДПС "Движение за права и свободи" 364254 14.21%

4. 5 Партия АТАКА 307985 12.01%

5. 8 НДСВ 205145 8.00%

6. 11 "СИНЯТА КОАЛИЦИЯ" 204784 7.99%

7. 2 ПП "ЛИДЕР" 146984 5.73%

8. 1 "Ред, законност и справедливост" 120280 4.69%

Да ти е честит следващия парламент!


Ето ви партиите в следващия парламент, ако не гласуваме на парламентарните! А МВРО ще грабне огромна държавна субсидия...

Положителен за нас, е единствено спада в гласовете за БСП, ДПС и "Атака" /ДПС може да мобилизира още електорат за парламентарните, така че да не бързаме да се радваме!/. Крайно отрицателната за нас тенденция е, че ГЕРБ е запазила същите гласове, както и нарастване гласовете за сините и успеха в мошенничествата и купуването на гласове от страна на НДСВ, а също и триумфа на измислената олигархична партия ЛИДЕР и другата измислена партия - бъдещ придатък на статуквото, какъвто беше и "Атака" до сега и сигурно пак ще бъде - РЗС на Яне Янев.
По-всичко личи, че е напълно възможно и следващото управление да е на ДПС и БСП, а и с участието на НДСВ и евентуално ЛИДЕР или РЗС и мълчаливото участие на "Атака", като в парламента няма да присъстват явно, дори независимите депутати, които за тия 4 години, имаха по-остър и опозиционен тон срещу управлението и неговия геноцид над българите, т.е. Стела Банкова и Минчо Христов...както и представителите на съюз "Защита"...Т.е. статуквото и чуждата пета колона и еврейско-американска агентура, ще си нареди от първия до последния паразит в парламента, да е изцяло негов!
А и при управление на ГЕРБ, сините и евентуално "Атака", което е малко вероятно или + ЛИДЕР, тия ще имат тежката дума, не очаквайте също така абсолютно нищо добро и нищо ново в положителен план! Не очаквайте дори смекчаване на геноцида над нас, при положение че ще липсва и най-мижава опозиция срещу него!

Ако резултатите са такива и на парламентарните избори и не влезе поне един нов и свестен човек, който не е чужд агент и доказан враг на българите, участвал или подкрепял директно или индиректно досегашни управления и следващ остър и бунтовен тон срещу следващото ново или старо статукво, аз лично се отказвам от тази страна и тази нация и отивам да воювам за Каузата на някой по-достоен народ, който е възстанал за своята Свобода и достойно съществувание под Слънцето и отдава живота си за това или е готов да го направи!
Да ме прощава Бог и костите на предците ми и дано са с нас, в този сетен час на почти изпарила се Надежда, която все пак "умира последна", е казал нашия народ...

_________________
ЗА НАЦИОНАЛНО МОГЪЩА И СОЦИАЛНО СПРАВЕДЛИВА БЪЛГАРИЯ!


Пон Юни 08, 2009 3:33 pm Профил WWW
Аватар

Регистриран на: Вто Апр 28, 2009 11:44 pm
Мнения: 129
(View: Всички /В темата)

Мнение Re: БОЙКОТ на изборите за Еврейски парламент и ЕС!
Да ги подредим по-резултат:


1. 3 ГЕРБ 627693 24.48%

2. 6 КОАЛИЦИЯ ЗА БЪЛГАРИЯ 476618 18.59%

3. 4 ДПС "Движение за права и свободи" 364254 14.21%

4. 5 Партия АТАКА 307985 12.01%

5. 8 НДСВ 205145 8.00%

6. 11 "СИНЯТА КОАЛИЦИЯ" 204784 7.99%

7. 2 ПП "ЛИДЕР" 146984 5.73%

8. 1 "Ред, законност и справедливост" 120280 4.69%

9. 13 НАПРЕД ВМРО 57922 2.26%

10.12 ПП ЗЕЛЕНИТЕ 18450 0.72%

11. 9 БЪЛГАРСКА СОЦИАЛДЕМОКРАЦИЯ 14134 0.55%

12. 7 СЪЮЗ НА ПАТРИОТИЧНИТЕ СИЛИ "ЗАЩИТА" 11905 0.46%

13. 10 "Българска нова демокрация" (БНД) 11716 0.46%

14. 14 Инициативен комитет Чавдар Иванов Николов 8564 0.33%


Ако това са резултатите и за парламентарните, да са ни "честити"!... Дръж се земя че ида!
Бог да пази България...

Резултати, постигнати от негласуването или отказа от граждански права в тази страна, на българите!

_________________
ЗА НАЦИОНАЛНО МОГЪЩА И СОЦИАЛНО СПРАВЕДЛИВА БЪЛГАРИЯ!


Пон Юни 08, 2009 3:35 pm Профил WWW
Аватар

Регистриран на: Вто Апр 28, 2009 11:44 pm
Мнения: 129
(View: Всички /В темата)

Мнение Re: БОЙКОТ на изборите за Еврейски парламент и ЕС!
СВОБОДА ИЛИ СМЪРТЪ!


Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

_________________
ЗА НАЦИОНАЛНО МОГЪЩА И СОЦИАЛНО СПРАВЕДЛИВА БЪЛГАРИЯ!


Вто Юни 09, 2009 3:56 pm Профил WWW
Аватар

Регистриран на: Вто Апр 28, 2009 11:44 pm
Мнения: 129
(View: Всички /В темата)

Мнение Re: БОЙКОТ на изборите за Еврейски парламент и ЕС!
ЕС, демоНОКрация и дебелокрация.


Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

_________________
ЗА НАЦИОНАЛНО МОГЪЩА И СОЦИАЛНО СПРАВЕДЛИВА БЪЛГАРИЯ!


Вто Юли 07, 2009 1:11 pm Профил WWW
 [ 9 мнения ] 


Кой е на линия

Регистрирани потребители: CommonCrawl [Bot]


Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения
Вие не можете да прикачвате файл

Иди на:  
Powered by phpBB , Almsamim WYSIWYG © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Превод: Ioan Arnaudov