Последно посещение: Пет Юни 14, 2024 1:59 am Дата и час: Пет Юни 14, 2024 1:59 am
 [ 1 мнение ] 
Кой ще отвори досиетата? 
Автор Съобщение

Регистриран на: Пет Авг 13, 2010 9:21 pm
Мнения: 4
(View: Всички /В темата)

Мнение Кой ще отвори досиетата?
[b] Кой ще отвори досиетата?

Отворено писмо
[/b]


[b][i]До Президента на Република България,

До Председателя на Народното събрание на Република България,
До Министерски съвет на Република България,
До Главният прокурор на Република България,
До Омбудсмана на Република България,

До Народните представители,

До

Министър-председател На Република България
До всички свободни медии, които желаят да го публикуват
Всички граждани на Република България
Уважаеми Господа Министри и Депутати,
народът Ви избра и иска от Вас
да отворите ДОСИЕТАТА на
Кредитните милионери, владици, дипломати, президенти, собственици на медии и тем подобни агенти на тайната власт, което е в следствие на нерешения своевременно проблем с обезвреждането на скритата власт, сътрудници на Държавна сигурност
и на ВСИЧКИ лица до промените от 1989 г. В зората на демокрацията – 1989-1991 г., една представителна група хора, някои от тях и досега се подвизават като бизнесмени, получиха необезпечени кредити и то не в малък размер. Те не ги върнаха, една част от тях фалираха, други продължиха да развиват бизнес. Въпросът е кои бяха тези по-равни от равните, които можеха да вземат от държавните банки пари без обезпечение. Няма царе, Костовисти, Комунисти и Догановци всички пред народа! Отговорът на този въпрос ще получим, след като досиетата бъдат отворени и качени на сайта Комисията по досиетата. БЕЗ ЗАЧЕРКВАНИЯ на имена. Не се страхувайте, че Вие, Президента и министрите Ви ще излезете агенти на бившата ДС- от комунистите всичко може да се очаква. Приемете закон за ЛУСТРАЦИЯТА. Вие поехте отговорност за управлението на държавата и благодарение на Вас затъваме в блатото! Милиардите ги изнесоха, а народът обеднява и иска да знае за довелите ни до 22 годишната ни криза.
Според мен в сегашния Закон за досиетата трябва да се вкара още един текст – да се направи проверка за ДС и миналото на бизнесмените, които сега нарушават българското законодателство – не плащат работните заплати, не връщат кредити, не плащат осигуровки и т.н., да се прави проверка и на лица, замесени в контрабанда, износ на жива плът и ДДС-измами. Тогава вече ще видим в пълен мащаб какво е било влиянието на специалните служби на комунистическата държава върху сегашната българска мафия. Видяхте, че всяка година мафията печели 3,5 млрд. лева. Това няма как да стане без протекцията на държавата. Не казвам, че сегашната държава протежира престъпността, но през тези 22 години явно е имало такава протекция.

[/i]
[/b]


Нед Юни 10, 2012 9:27 pm Профил
 [ 1 мнение ] 


Кой е на линия

Регистрирани потребители: CommonCrawl [Bot]


Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения
Вие не можете да прикачвате файл

Иди на:  
Powered by phpBB , Almsamim WYSIWYG © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Превод: Ioan Arnaudov