Последно посещение: Пон Юли 15, 2024 5:14 am Дата и час: Пон Юли 15, 2024 5:14 am
 [ 1 мнение ] 
Изборен сценарий с ДВА „Отечествени Фронта” !!!!! 
Автор Съобщение

Регистриран на: Сря Юни 10, 2009 8:55 am
Мнения: 207
(View: Всички /В темата)

Мнение Изборен сценарий с ДВА „Отечествени Фронта” !!!!!
Изборен сценарий с ДВА „Отечествени Фронта” !!!!!
Първият е създаден отдавна от старите БКП-комунистически лидери. Това е вече изпитаното ОФ на коалицията БСП-ДПС-НДСВ. Защо и НДСВ ??? Нали точно червената мафия върна Симеон Кобурготски у нас, за да бъде свалено правителството на ОДС-Костов от власт. И да започне РЕставрацията на комунизЪма. На Симеон му бе платено с пари и имоти. Товариш „цар” си изпълни задачата и възстанови властта на червените барони, раздаде имоти, предприятия и концесии на всички, които го върнаха в България. Сега НДСВ крета, но потенциално и особено икономически то присъства в ОФ-то на червената олигархия. Все така НЕдосегаема.
Второто ОФ е в процес на сформиране. В центъра е червената мутро-мафия. ГЕРБавата групировка си създава присъдружни партийки и кръгове, с които да може отново да ни управлява и скубе. По ИПОНски. С изнудвания, „проекти” и пари. Другарят-мутра Бойко Борисов не закача топ-мафията, дори й слугува, но в същото време се бори с всички възможни средства с партиите и личностите, които могат да му попречат. Във второто ОФ ще участват : ГЕРБ, АТАКА и евентуално РЗС/Марешки, ако влязат в парламента. Очевидно Яне Янев бе не само сплашен /помним какъв анти-ГЕРБав активист беше/, но му е било обещано и „светло бъдеще”. На мутро-ординарец......
Двете ОФ-та ще ни баламосват и театрално ще враждуват помежду си. Целта е взаимно да си прехвърлят официалната власт /нещо като тандема Путин-Медведев/, а в същото време ще работят с общи интереси във всички области - икономически, политически и регионални. И двете имат общ генезис : произхождат от червеното котило на БКП-ДС.
Засега само движението на Миглена Кунева дава някаква надеждица, че ще има кой да се противопостави на политическите модели на червената мафия. Чрез някакво по-сериозно участие в Парламента. Защото другите – ДСБ и СДС се самоунищожиха. Станаха незначителни, за съжаление, маргинализирани и деформирани като структури, за да могат, освен с думи, да направят опит за промяна на мафиотско-олигархичния модел на управление на Червената мафия.
Гореизложеният сценарий е в ход на реализация и спасение няма отникъде. „Новият” ГЕРБав изборен Кодекс и последните промени в него затвърждават схемата. Всичко е предопределено. Пари, власт и принуда движат „конкуренцията”. Вижда се кого канят медиите на сцената като „борци” за бъдещото управление на страната: БСП, ГЕРБ, Атака-Волен Сидеров или РЗС-Яни Янев. Като след поръчка с авансово заплащане. Създава се чувството за предизвестен двубой. Останалите сериозни кандидати, а има такива, като че ли са за фон, в мизансцена, или забелязвани предимно в кулоарите.
Ще разрушим ли този черен сценарий надвиснал над Родината ??? Зависи от нас и най-вече от това как ще гласуваме на изборите !!!


Чет Апр 11, 2013 8:09 am Профил
 [ 1 мнение ] 


Кой е на линия

Регистрирани потребители: CommonCrawl [Bot]


Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения
Вие не можете да прикачвате файл

Иди на:  
Powered by phpBB , Almsamim WYSIWYG © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Превод: Ioan Arnaudov