Кобург Велчев
Регистриран на: Сря Юни 10, 2009 8:55 am Мнения: 207 (View: Всички / В темата)
|
 Протести, кръгли маси, идеи, манипулатори !!!
Протести, кръгли маси, идеи, манипулатори !!! В последните дни изобилието от тях е огромно. Но и много притеснява знаещите. Защо ??? ВЪПРОС :Кой ще поеме отговорност за излъчените хора от т.нар. граждански квоти ?????? Вижда се , че повечето от техните предложения са налудничави, нереални или просто наивни. С една мисъл - ако може да не се плаща нищо, на никого, а държавата да издържа всички.... Нео-комунизъм или нещо подобно ???? Техните представители да се явят на избори, да бъдат избрани, но и да може да бъдат отзовани и от други, ако прекалят с глупостите си..... И някой да отговаря за техния подбор !!!! КОЙ ???? Колектива ???? НЕКА протестиращите да се регистрират някак си. Другото е близо до анархията, май.... ИЗОБИЛИЕ ОТ МАНИПУЛАТОРИ. Професори, енергийни "експерти", политически демагози...... Има професори - измислени като БОЯН Дуранкев, чест гост на СКАТ и ченгетата там. Той има задачата да мъти главите на млади и стари, защото не ми се вярва да изповядва това, което говори..... Иначе не е никакъв професор. БОЯН Дуранкев наистина работи по поръчка и след всяко предаване - докладва по телефона !!!!!! Каква държавна собственост, какво обратно изкупуване, какви пари и печалби иска да оставали у нас този учен ???? ПРИМЕР : преди приватизацията общата печалба на всички ЕРП-та беше около 50 милиона !!!!! 67% от тях бяха продадени за около 800 милиона евро, или над 1.5 милиарда лева, 1500 милиона !!!!!!! Т.е. през 2004 година България си взе печалбата от ЕРП-тата за над 30 години напред !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Дуранкев ни баламосва и не признава германци, австрийци и чехи за добри инженери ??? Един друг национален манипулатор е ГАМИЗОВ, който също работи по поръчка. Често го канят да забърква разни каши. Освен манипулатор той е и супер маниак - аз това, аз - онова, моите чужди партньори, тук това докарах, там - на оня го дадох.......... Пълна НУЛА !!!! Освен че не издържа вече, бедният народец се побърка от тезите и изявите на подобни манипулатори. Докога ????
|