|
 |
 |
Последно посещение: Пет Мар 24, 2023 2:40 pm |
Дата и час: Пет Мар 24, 2023 2:40 pm
|
Страница 1 от 1
|
[ 2 мнения ] |
|
Чудото, наречено е- книга
Автор |
Съобщение |
apostoloff
Регистриран на: Съб Яну 23, 2010 3:00 pm Мнения: 10 (View: Всички / В темата) Местоположение: София
|
 Чудото, наречено е- книга
В НАЧАЛОТО БЕ СЛОВОТО…
Когато през далечната 2004 година се захванах с бизнес в Мрежата, аз започнах да продавам от моя пръв комерсиален сайт една много полезна е- книга, която междувременно се превърна в истински Интернет- бестселър.
Спомням си, че по онова време мнозина ми се присмиваха, други ме обявиха за луд, но аз не слушах никого и продавах ли, продавах… В наши дни нещата доста се промениха. Вече никой не смята Интернет бизнесмените за луди. Точно обратното- всички проумяха, че тези хора са изпреварили времето си и са изключително прозорливи и хитри.
Казаното по- горе се потвърждава от безстрастната статистика: за първи път през декември миналата година продажбите на електронни книги са превишили тези на печатните издания.
Това показва едно авторитетно проучване на популярната онлайн книжарница Amazon.com. Най-продаваният продукт в този интернет сайт пък било устройството за четене на електронни книги Kindle, което предизвика фурор в последните години.
Данните, които Amazon.com изнася, очертават категорични тенденции на пазара. Защото този онлайн магазин за продажба на книги е най-големият в света и е продал е- книги не за милиони, а за МИЛИАРДИ долари.
Успехът на Kindle подтиква и други играчи със силно онлайн присъствие да кроят планове за продажба на четци за електронни книги. Очаква се цената на подобни устройства да падне значително, защото конкуренцията в тази област от ден на ден става все по- голяма и по- голяма.
АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ
_________________ **********************
Апостол Апостолов
http://www.SuperAstro.net
|
Съб Яну 23, 2010 3:07 pm |
|
 |
Vigo
Site Admin
Регистриран на: Чет Дек 18, 2008 6:21 pm Мнения: 336 (View: Всички / В темата)
|
 Re: Чудото, наречено е- книга
|
Вто Яну 26, 2010 4:43 pm |
|
Страница 1 от 1
|
[ 2 мнения ] |
|