|
Последно посещение: Пет Дек 01, 2023 4:36 am |
Дата и час: Пет Дек 01, 2023 4:36 am
|
Автор |
Съобщение |
Nell
Sorceress
Регистриран на: Пет Дек 04, 2009 2:04 pm Мнения: 158 (View: Всички / В темата)
|
 Re: ЭХ РАЗ, ЕЩЁ РАЗ
Обичам "Славеят и розата" на Оскар Уайлд, Албе Да ме опива любовта ти като младо вино, да влиза нощем в съня ти бяла самодива. Да танцуваме двамата валса на времето, онемели, забравили на живота си бремето.
_________________ Omnia mea mecum porto
|
Пет Яну 28, 2011 11:30 am |
|
 |
Nell
Sorceress
|
Понесла песента си в ръцете заравям краката си в жар, но не петите, гори ми сърцето, поднасям своя любовен дар.
Танцувам за теб по жаравата, която за кратко наричам "живот", искам малко-заведи ме в забравата, завали над мен, моя тъжна любов
|
Вто Фев 08, 2011 10:29 am |
|
 |
alba
Princess
Регистриран на: Пон Авг 03, 2009 9:12 am Мнения: 1640 (View: Всички / В темата)
|
Завали над мен, моя тъжна любов като сребърни капчици по стъклото на залеза разкажи за горещия спомен на разплакан живот. И не тръгвай. 
_________________ Имай смелост да си служиш със собствения разум.
|
Вто Фев 08, 2011 11:39 am |
|
 |
Nell
Sorceress
|
До живот! без право на замяна! осъдена съм... да обичам- нощем Луната ме къпе в сребърна пяна, денем към слънцето тичам. С крака изранени на живота от тръните, измръзнали пръсти, носещи кръста- напред и нагоре по "виа долороса", сред тълпата крещяща, полугола и боса пристъпвам миг подир миг към мечтата си. А болката... тя ми стана първи приятел.
|
Пон Фев 14, 2011 9:00 am |
|
 |
alba
Princess
|
|
Пон Фев 14, 2011 9:38 am |
|
 |
Nell
Sorceress
|
Танцът на водата
По прашния път на водата унесено се стичам - гребен на малка вълна песенно обичащ. Не знаеш... И водата я боли, когато ден след ден целува белите, тъжни скали, а изглежда тъй игрива, палуваща... Искри са водните пръски, заглаждащи камъка, страст са... и сълзи понякога радостни, друг път горест задъхана в тях оставя следи, а водата танцува, не спира... заслушай се! Чуваш ли? Тя мълви: "Ето ме идвам при теб, моя обич. И...нека боли!"
|
Чет Фев 17, 2011 1:25 pm |
|
 |
alba
Princess
|
|
Пет Фев 18, 2011 4:41 pm |
|
 |
Nell
Sorceress
|
Вали... по прозореца се стичат цветовете на нечии тъй далечни и така близки сълзи опитвам се в шепи да ги събера, в слънчева песен да ги заплета, да я чуят всички... и ти! Погледни ме!!! Със сърцето си ме погледни, не ме гледай с очи, те лъжат, а от лъжата боли...
|
Чет Мар 17, 2011 1:07 pm |
|
 |
Nell
Sorceress
|
В дъното шир - приканваща, чакаща развратница разтворила широко бедрата си... Не. Не е за мен тази пропаст, пропита с безумие и страх. Няма принцеси там остана купчинка грах... На мен ми дай вятърни мелници, палитра и водни бои, да оцветявам безличните делници тогава забравям колко боли.
|
Сря Май 04, 2011 1:02 pm |
|
 |
Nell
Sorceress
|
Мисля за теб... Мина цяла вечност в мисли разпилени, като пилци непослушни, знамена от вятър разлюлени, като сенки, потъващи в мрака, редуват се дъждовете... после суша. Отдавна забравих да чакам, не обичам кварталните спирки, прегърнала своите мисли, не спирам да крача... и крача по хорските сбирки, тук-там спирам само за малко- да чуя гласът на китарата, да нахраня гладно лиричие, а сутрин си тръгвам с омарата и мисълта, че обичам ... че те обичам!
|
Пон Юли 11, 2011 10:33 am |
|