За много години , дами и господа!
Да бъдем здрави, усмихнати и великодушни!
"
Айде мина и замина и тази нова година, в чисто календарен аспект. Бяхме, бляхме и изживяхме старата, дойде ред за декларацията
И тази нова година декларирам две деца и куче, къща, мама и руса коса, един куп рокли и няколко мини поли.
Декларирам сарказъм, циничен език, лопата за ринене на сняг ( поради липса на снегорин), добре наточено чувство за хумор ииии идиотска усмивка.
Уморени очи, неуморна дивотия.
Липса на време за празни приказки, отрицание на пълните чаши и пълна вяра в празничността на празнотата.
Притежание на вселената, на короната, на пообелена шнола за коса, шнорхел липсва.
Пет потока, една планина и достатъчно върхове за качване.
Декларирам още предостатъчно глупости за вършене и един джоб дзен. Тоест повече от необходимото.
Принц- йок.
Претенденти- дал Господ, скоро ше правим конкурс.
Или рицарски турнир.
Задължителни условия – да не пише стихове, да пуши, да пие и да ме търпи. И да ми купува щоколади, да не му пречат бисквитите в леглото и да не ми взема възглавниците
Да мое да готви, да пере, да ми харесва поезията, да декламира и да пише декларациите, вместо мен, да ме гледа, да ми се радва и да ме понася и от време на време да ми носи греховете, за да не ми тежат много
Основното меню – принцеси, по бургаски, наречени странджанки, по тутракански – мазни филии.
Поради простата причина, че принцесата няма време, затова действа.
Скъпи министър Дянков, внимавайте с данъците, аз си прая достатъчно глупости, не ме занимавайте сега и с вашите, че ще се наказваме.
Относно старата – изпратихме я, добра беше, щото такава си я направихме.
Човек получава това, от което има нужда, и аз получих всичко това.
Приятелите- отново се оказаха, най- безценното и ценното нещо в живота и кралството ми.
Относно Новата, няма да се мине без принцеската ми дидактика-
Нова година е тогава, когато кажа аз и както си я направя.
Пазете се, бъдете здрави, не си продавайте слоновете и не залагайте ламята за нищо на света. Годината на дракона е на път, колкото и да се напъват маите, няма кво да се маете, ако си изядете бурканите със златните ябълки, после ще си варите супа от майски бръмбари
Затова маите да вървят на майните си, бъдете добри и не забравяйте, че краищата са много, но светът е само един. ( засега )" Е.Цветкова