Последно посещение: Пет Юни 14, 2024 12:53 am Дата и час: Пет Юни 14, 2024 12:53 am
 [ 3 мнения ] 
БОЙКО Борисов – родният Уго Чавес 
Автор Съобщение

Регистриран на: Сря Юни 10, 2009 8:55 am
Мнения: 207
(View: Всички /В темата)

Мнение БОЙКО Борисов – родният Уго Чавес
БОЙКО Борисов – родният Уго Чавес

МУТРОИКОНОМИКАТА на Бойко Борисов е пред провал. Не може с методите на ВИС, СИК, ИПОН, с похвати на охранители и чалгаджии, с трикове от подземния свят, да се управлява държава. Става все по-зле и това се вижда от всички. Хаос и всеобщ недостиг на средства и компетентност. Които ни мъчат всеки божи ден - с по-високи данъци, цени, лишения, безработица, липса на предсказуемост и перспектива.

Напоследък БОЙКО подхвана и ЕРП-тата. Като юнак, другар и комунист. Защо били приватизирани ?? Какво иска БОЙКО Борисов ?? Да продава ток или да одържави /национализира/ дружествата ?? Иска дивиденти и/или блъфира грубо ?? Не е ясно, но шумът и невежеството сред медии и подбрани „експерти” са големи. Според Бойко ЕРП-тата имали огромни печалби, а НЕК-БЕХ работел на загуба. Всъщност, от всички дейности и като цяло НЕК-БЕХ печели, но много от парите отиват за АЕЦ Белене. За изплащане на заемите, от които червената енергийна мафия краде. Затова и цените на нашия ток ни се виждат високи. НЕК печели най-много от тока на АЕЦ Козлодуй като най-евтин и изнася голяма част от него. Чрез фирми посредници, почти всички свързани с червените барони на електриката.

От сделките /продажбите на 67% от акциите/ за 3-те ЕРП-та България получи около 650 милиона евро. Тази цена е сред най-добрите, постигнати в Източна Европа. Общата печалба на трите дружества преди приватизацията беше средно около 50 милиона лева на година. Всеки може да сметне колко е "загубила" държавата от това, че е продала тези държавни дружества. Че ги е извадила от "социално" комунистическо управление, контрол и източване.

Възвръщаемостта на инвестициите от 16%, пожелателна в договорите за приватизация, трудно се достига. Защото пазарът у нас е малък, а много ток се краде или не се плаща. Реално тя е към 12%. Но тава не е печалба, БОЙКО !! Питай Цветелинка. Тя би трябвало поне малко да поназнайва ..., нали изпра доста пари в СИ Банка и придоби курортни комплекси. Не за нас.

Трудно е да се обясни на необразована мутра защо чалгата не е за опера, а гюбекът не е балет. Късно е за образование, при положение, че любимата книга на Бойко Борисов все още е Винету, а изразите, които употребява, са „ ..... като ......... в целофан”....

Освен това, БОЙКО, ЕРП-тата не купуват от НЕК ток 220 волта и после да ни го продават. Токът не е череши, домати или картофи, които мутрите препродават. ЕРП-тата управляват системи и напрежения от 110 киловолта по цялата верига до дома ни: подстанции, трафопостове, мрежи 10 и 20 киловолта, трансформатори, стабилизатори, ел. табла, плащат труда на шефове, специалисти, аварийни екипи, инкасатори...., всичко това са променливи и постоянни разходи. Затова токът поскъпва, примерно от 9ст. на 15ст. за киловатчас, след като вече е разпределен до нас. Какво би станало ако НЕК-БЕХ продаде тока на ЕРП-тата по, примерно, 12-13 ст. ?? Ами тогава нашият ток ще СКОЧИ над 20ст. за киловатчас. Това ли искаш, Бойко ??

Но какво разбира Бойко от това ?? Трудно се бори Бойко с икономиката и често попада в пост-комунистическите капани. Но с изявите си "примиерът" излага не само България, но и хората които уж управлява, част от които го избраха. БОЙКО Борисов се изавява като неуморен мутро-генератор, генератор за абсурди и глупости от всякакъв вид. КОЙ ли ползва тока от този генератор ?? Това е много важен въпрос. Защото с театралните постановки на МВР и отделни министри може да се отклони вниманието на хората, но до известно време. Накрая сценаристите и "героите" зад сцената следва да се покажат, защото техни са ползите БОЙКОви ....

Нещастието на народа през последните девет месеца вече си има име и то е : Бойко Борисов, управникът пазвантин.

ПП. За разлика от лудия соц-команданте Уго Чавес, наш Бойко Борисов не заявява открито намерения и възгледи. Ако изобщо има такива ... Уго е открит, а Бойко – андърграунд. Скрит боец на соц-фронта. Доколкото си спомням, в романа Винету такива „бойци” не са описвани, нали ??Пет Апр 16, 2010 3:50 pm Профил

Регистриран на: Сря Юни 10, 2009 8:55 am
Мнения: 207
(View: Всички /В темата)

Мнение Още заплахи !!!
ГЕРБ са втори отбор на червената мафия !!!!
ГЕРБ са мутри, милиционери, трафиканти, чалгаджии и бизнесмени от подземен тип - ВСИЧКИТЕ под червен комунистически чадър !!! С изключение на "геройски" загиналите, т.е. отстреляните мулета. ГЕРБ от своа страна не закача топ-червената мафия като : В.Божков, Иванов от 6-то, Захариев, Галеви, Стойков, Илиев от КАТ, Добрев, Първанов, Гергов и т.н. Само се имитира дейност - уж са дава на прокуратурата, т.е. на "прикриватурата". Защото прокуратурата е 100% червена и на ДС и е яко корумпирана !!! Често юнакът Бойко Борисов казва: " .... дал съм го на прокурор...". Все едно - нищо. Имитации по ГЕРБ.
БСП-ДС са топ-червената мафия, която е на най-високи места в енергетиката, контролира всички важни институции в държавата, тя е във фирми у нас и зад граница !!! Тя не закача мутрите на БОЙКО Борисов, както и самия него : за тъмното му мутренско минало, за трафиците и прането на пари, за Цветелинка и изпраните пари в СИ Банк и т.н. БСП-ДС също имитира анти-ГЕРБ действия....
Едните викат срещу другите, а те им го връщат. Играят си на опозиция и управляващи, а са едно и също. Все комунисти, все мафиоти. Разиграват ни театър. Уж са различни. Не случайно ГЕРБ се подкрепя безусловно от АТАКА !!! Логично, дори. ТАКА няма да има измъкмане !!!! Капанът, който ни гласят, е комунисти мафиоти да ни управляват вечно. Или едните червени мафиоти, или другите мутри-мафиоти.
Тодор Живков срещу Станишев-Първанов.
Обречени сме , май .......


Чет Апр 29, 2010 8:07 am Профил

Регистриран на: Сря Юни 10, 2009 8:55 am
Мнения: 207
(View: Всички /В темата)

Мнение Данък лукс - подарък за БГ мафията ????!!!!
Данък лукс - подарък за БГ мафията ????!!!!
5700 имота били лукс ??? Такива са поне 50 000 имота !!!!!
Данъчните оценки в СОФИЯ са много високи, НО в новите Софийски общини и малките села по море и планина - ужасно ниски !!!!!! Така, дворец на мутра е с оценка от 25000 лева...
Менда Стоянова и МЕНТА, Мента Стоянова. Такива мошеници и мафиоти са над 90% от Групировката ГЕРБ - фракция от мутри, милиционери, агенти и трафиканти от БСП-ДС, плюс мутри охранители и чалгаджии !!!!


Чет Ное 11, 2010 9:00 am Профил
 [ 3 мнения ] 


Кой е на линия

Регистрирани потребители: CommonCrawl [Bot], DotNetDotCom.org [Bot]


Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения
Вие не можете да прикачвате файл

Иди на:  
Powered by phpBB , Almsamim WYSIWYG © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Превод: Ioan Arnaudov