Последно посещение: Пон Юли 22, 2024 8:18 pm Дата и час: Пон Юли 22, 2024 8:18 pm
 [ 3 мнения ] 
ЛУД ли е Никола Филчев ??? 
Автор Съобщение

Регистриран на: Сря Юни 10, 2009 8:55 am
Мнения: 207
(View: Всички /В темата)

Мнение ЛУД ли е Никола Филчев ???
ЛУД ли е Никола Филчев ???
Никола ФИЛЧЕВ Е НЕнормален, почти луд. И това е очевидно, дори без да се позоваваме на жълтите му документи. Но Е СЛУГА на червената мафия. Затова той бе скрит в Казахстан от ГОЦЕ Първанов.
От "криминалната приватизация" Никола ФИЛЧЕВ разбира толкова, колкото СВИНЯ от кладенчова вода. Или колкото продавач в плод-зеленчук. За какъвто се представяше. Подхващайки отново тази тема, Филчев се надява да използва старите заблуди в своя защита. И старите анти-Костов рефлекси. ТРЯБВА да признаем, че въпреки репресиите, стотиците заведени преписки и прокурорски разследвания и преследвания за приватизация, особено след 2001 година, слугинажната прокуратура НИЩО не откри и никого РЕАЛНО НЕ осъди. Не защото не искаше. Политическите поръчки, измислените обвинения и напъни се провалиха. Изцяло.
Сега ФИЛЧЕВ отново спекулира и подхвърля фалшиви данни. Какви са фактите ?? Към края на 1995 година държавните активи са за около 10-12 милиарда долара. В песимистичен вариант - 8 милиарда долара, в оптимистичен - около 14 милиарда. А КОЛКО са били дълговете на тези предприятия ??? Филчев НЕ казва. Не само защото не знае. Така са му поръчали. Само по закона ЗУНК Българската държава прие около 2 милиарда долара дългове. Ами останалите дългове на държавните предприятия за още 3-4 милиарда долара ?? И накрая: общо досега, за 17 години, са приватизирани около 70% от тези активи. Да не забравяме, че по масовата приватизация на ЖАН Виденов около 1000 предприятия бяха прехвърлени /подарени без пари, с ваучери/ на съмнителни фондове и лица, почти изцяло свързани с червената мафия. Филчев, Филчев, България не е в Средна Азия ......
Никола Филчев НЕ само трябва да бъде осъден - той трябва публично да бъде заклеймен, дори и бичуван ..... Заклеймен от всички нас, от обществото. Стига повече ФИЛЧЕВ-щина в държавата !!
В Европа сме, все пак ....


Вто Фев 16, 2010 10:26 am Профил

Регистриран на: Сря Юни 10, 2009 8:55 am
Мнения: 207
(View: Всички /В темата)

Мнение Re: ЛУД ли е Никола Филчев ??? - малко допълнения !!!
ЛУД ли е Никола Филчев ???

Никола ФИЛЧЕВ Е НЕнормален, почти луд. И това е очевидно, дори без да се позоваваме на жълтите му документи. Но Е СЛУГА на червената мафия. Затова той бе скрит в Казахстан от ГОЦЕ Първанов.

От "криминална приватизация" Никола ФИЛЧЕВ разбира толкова, колкото СВИНЯ от кладенчова вода. Или колкото продавач в плод-зеленчук. За какъвто се представяше. Подхващайки отново тази тема, Филчев се надява да използва старите заблуди в своя защита. И старите анти-Костов рефлекси. ТРЯБВА да признаем, че въпреки репресиите, стотиците заведени преписки и прокурорски разследвания и преследвания за приватизация, особено след 2001 година, слугинажната прокуратура НИЩО не откри и никого РЕАЛНО НЕ осъди. Не защото не искаше. Политическите поръчки, измислените обвинения и напъни се провалиха. Изцяло.

Сега ФИЛЧЕВ отново спекулира и подхвърля фалшиви данни. Какви са фактите според официалната статистика ?? Към края на 1995 година държавните активи са за около 10-12 милиарда долара. В песимистичен вариант - 8 милиарда долара, в оптимистичен - около 14 милиарда долара. А КОЛКО са били дълговете на тези предприятия ?? Филчев НЕ казва. Не само защото не знае. Така са му поръчали. Само по закона ЗУНК Българската държава прие около 2 милиарда долара дългове. Ами останалите дългове на държавните предприятия за още 3-4 милиарда долара ?? И накрая: общо досега, за 17 години, са приватизирани около 66% от тези активи. А кешовите приходи от приватизацията са над 7 милиарда долара /виж страницата на АП в интернет/. Но Филчев и подобни не четат, те са говорители ... Да не забравяме, че по масовата приватизация на ЖАН Виденов около 1000 предприятия бяха прехвърлени /подарени без пари, с ваучери/ на съмнителни фондове и лица, почти изцяло свързани с червената мафия. Филчев, Филчев, България не е в Средна Азия .....

Никола Филчев НЕ само трябва да бъде осъден - той трябва публично да бъде заклеймен, дори и бичуван ..... Заклеймен от всички нас, от обществото. Стига повече ФИЛЧЕВ-щина в държавата !!

В Европа сме, все пак ....Вто Фев 16, 2010 2:38 pm Профил

Регистриран на: Пон Фев 15, 2010 9:44 pm
Мнения: 1
(View: Всички /В темата)

Мнение Re: ЛУД ли е Никола Филчев ???
Конституционните диктатура в 12 стъпки


1. Конституционните диктатура има за цел да обединят ресурсите и богатство на страната на разположение на малка група от хора (олигархия), за сметка на целия народ.
2. Конституционните диктатура използва публични институции (правителство, правосъдие, институционални инвеститори, медии ...) от поставянето им под контрол и отвлича от своя основна функция да се поставят в услуга на олигархията. Ето защо на конституционния диктатура е на първо трудно предизвикателство: то остава в рамките на закона, но чрез завъртане ума си да запази само писмо, което недействителен всяко действие или хипотетична . Съществуващите закони са заменени от други закони, по-благоприятни за интересите на
олигарсите.
3. Конституционните диктатура също разчита на медиите мрежа от олигарсите. Тези, макар и промишлени дейности в различни области, контрол на почти всички частни медии, а не само да печелят пари, но най-вече да не оставят никакво място за дискусия, които могат да поставят под тъй като конституционните диктатура. Всички реч е различно веднъж осмиван от всички тенорите на власт. За речта чукане на официалния постоянно и разширен до всички медии, отделните приключва до поставяне под съмнение собствените си мисли и не смеят да
поставя под въпрос универсалната дискурс на конституционните диктатура. Възползвайки се от общо покритие, конституционната диктатура може да се простира във всеки един момент всеки случай и при всяка възможност, без да се оспорва. Медиите дори като затворниците-истини crudest първа степен, без да се осмелява да навлезе някакъв коментар.

4. Конституционните диктатура се стреми да разтворят, дискредитиране или да направи импотентен всички посреднически органи, и общо взето всичко, което може да създаде социална облигации. Индивидуалните трябва да бъде сам и изолиран лицето на властта.
5. Диктатурата официално ангажира с отчаяни лица. Всяка възможност за подобряване на условията на живот се представя като невъзможно. Конституционните диктатура момента успеха на олигарси, като единствената им лични. Тя представя социалната недостатъчност на физическите лица и тяхната неспособност да се подобри стандарта на живот в своите причини само, когато всичко се осъществява на всички нива на обществото, за прехвърляне на богатство от физически лица с олигарсите.
6. Кризата не е нещастен случай в историята на конституционното диктатура, тя е за най-напредналите страни по този начин постигна крайъгълен камък в трансфер на богатство от физически лица с олигарсите. Като завладява най-много пари е възможно и да призова хората да дългосрочен дълг извън това, което те могат да си позволят, олигарсите се движат на по-високо ниво, за да продължат да растат. Олигарсите са ускоряване на усвояването на богатството декларации, отчети и да прокара в дългосрочен дълг мандат извън това, което
могат
да платят, за да можете да се насладите на тези пари под формата на различни субсидии, заеми, освобождаване от данъци, освобождаване от такси, намалена ставка на ДДС и др.
7. За да се улесни преминаването на средства от държавата за олигарсите, държавни разходи трябва да бъдат намалени чрез премахване на персонала и услугите на държавата не е необходимо за запазване на властта.
8. Конституционните диктатура създава умишлено стратегията на социалното напрежение, оставяйки своя опонент няма друг избор освен унижение или насилие. С stigmatizing, криминализиране на насилието и манипулиране на остатъчна конституционни диктатурата може да оправдае по-строг контрол върху физическите лица и постепенно намаляване на свободите. Тази стратегия е предназначен за прогнозиране на риска от бунт, свързани с повишаването на широко разпространената бедност и ядра предизвикателство, което със сигурност ще
създаде
най-нарастващата отчаяние. Обобщаване на полицейско насилие и го представя като нормална (размножаване на родителски права и унизителни процедури побой, разменяйте), втвърдяване на лишаване от свобода и глоби са също така се опитва да плаши хората, които нямат посмял да се разбунтува повече, от страх да не се налага да се справят с брутални и несправедливо правосъдие.
9. На всички цифрови позволява проследени, всички населението и широко разпространен контрол на всички телефонни разговори, SMS, електронна поща, уебсайтове. Всички членове на анти-правителствени организации са заснет в подробности от полицията по време на демонстрациите. Това ще стане задължително да инсталирате бисквитка на вашия компютър да бъде свързан директно и постоянно към централната власт. Всички възможни наказателни производства ще се използва систематично да разубеди лица или организации да изразят по
всякакъв начин на идеи в противоречие с тези на конституционните диктатура или подкопават един от нейните лидери.
10. Конституционните диктатура, със съучастието на медийни релета, използва или създава постоянни събития като отклонение, за предотвратяване на индивидуално внимание центриране върху личната им недоволство, и завинаги всяко възможно забавяне на решаването на социални проблеми. Тези събития засили и легитимиране на ролята на конституционен диктатура като единствената опора между индивида и външния свят, докато карикатура на параноя, когато няма по-видно от потенциални опасности.
Събития положителен, когато диктатура е развитие: международни срещи, посещения на държавния глава или чуждестранни провинцията или олигархичен президентски бракове, културни събития, празници, интервюта самодоволни и др.
Нежеланите събития, извън отговорността на диктатурата и срещу които тя трябва постоянно борба с икономическата криза, несигурност, ленти, глад, епидемии, тероризъм, войни, наркотици, мафия и др ...
11. Когато вътрешен трансфер на богатство ще бъде завършена и че спорът не може да бъде овладян от полицията за контрол, а след това армията да поеме контрола на страната и устойчиво елиминиране и как Най-прекият съпротива. Конституционните диктатура тогава се присъединиха всички диктатури в света, но много от тях са все още в този момент хората, които смятат, че случилото се трябваше да се случи, и там не са били по всяко време, възможност за правене на друго .
12. Като смачкани всякаква съпротива вътре и се използват всички ресурси на страната да продължи да увеличава богатството на олигарси, конституционната диктатура след това неизбежно се превръща в анексиране на други държави, по-малко силни във военно отношение, като по този начин усвояване на богатство.

Аз ви позволи да откриете Вашия собствен изобилстват примери за всяка от тези точки, и да определи на какъв етап сме в. Някои стъпки може да се стартира едновременно или отменени, а някои страни са по-напред от другите. Както винаги ние сме изостава най-напредналите страни, но не за дълго ...b


Чет Фев 18, 2010 2:27 am Профил
 [ 3 мнения ] 


Кой е на линия

Регистрирани потребители: CommonCrawl [Bot]


Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения
Вие не можете да прикачвате файл

Иди на:  
Powered by phpBB , Almsamim WYSIWYG © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Превод: Ioan Arnaudov