Последно посещение: Вто Дек 05, 2023 5:43 pm Дата и час: Вто Дек 05, 2023 5:43 pm
 [ 3 мнения ] 
АЕЦ Белене е нов външен дълг !!! 
Автор Съобщение

Регистриран на: Сря Юни 10, 2009 8:55 am
Мнения: 207
(View: Всички /В темата)

Мнение АЕЦ Белене е нов външен дълг !!!
АЕЦ Белене е нов външен дълг !!!

Нов външен дълг, който комунистическите мафии, наша и Съветска, ще ни оставят. Досега излапаха около два милиарда лева. Остават много още. Затова лигите на червените вълци текат, а виенето им е ежедневно. Какво печели червената енергийна мафия и какво губи България ??? Има ли някаква полза от този „проект” ??? Това са въпросите. А отговорите са ясни и прости. Защото се дискутират от години от наши и чужди експерти. Но истината се казва от малцина, особено от тези, които са извън България !!! А тя е, че България губи от АЕЦ Белене, при това 100% !!! ЦЕНАта на АЕЦ Белене = 6,4 милиарда+1 милиард за инфраструктура+лихви по кредити за 30 години+досегашни разходи+разходи за консултанта = над 11 милиарда евро !!!!!!!!!!!! Това е !!! От тях по просто комунистическо правило ще бъдат откраднати не по-малко от 10-15% !!!!!!! Червените енергийни мафиоти са „настоящие друзя” в кражбите и лапането, а бащицата Бойко Борисов ще им бъде сервитьора. Добра длъжност за пазвантин, подходяща длъжност, нали ??? Затова решението е : а/ никакво изграждане на АЕЦ Белене и б/ прежалване на досегашните загуби от 1 милиард евро !!! Иначе – още по-лошо …. Помнете, че групировката ГЕРБ е мутренско-милиционерската фракция на БКП-ДС !!!! Групировка за обслужване.


Нед Ное 28, 2010 2:38 pm Профил

Регистриран на: Сря Юни 10, 2009 8:55 am
Мнения: 207
(View: Всички /В темата)

Мнение Re: АЕЦ Белене е нов външен дълг !!!
6,4 милиарда искат Руснаците. Нахално, с ултиматум. Дори да се свали тази цена до 5 милиарда, то проектът ПАК ще ни срува около 10 милиарда евро !!!!!! Е , това се казва кражба, нали ????


Нед Ное 28, 2010 2:41 pm Профил

Регистриран на: Сря Юни 10, 2009 8:55 am
Мнения: 207
(View: Всички /В темата)

Мнение Re: АЕЦ Белене е нов външен дълг !!! - ДОПЪЛНЕН РАРИАНТ !!!
АЕЦ Белене е нов външен дълг !!!

Нов външен дълг, който комунистическите мафии, наша и Съветска, ще ни оставят. Досега излапаха около два милиарда лева. Остават много още. Затова лигите на червените вълци текат, а виенето им е ежедневно. Какво печели червената енергийна мафия и какво губи България ??? Има ли някаква полза от този „проект” ??? Това са въпросите. А отговорите са ясни и прости. Защото се дискутират от години от наши и чужди експерти. Но истината се казва от малцина, особено от тези, които са извън България !!! А тя е, че България губи от АЕЦ Белене, при това 100% !!! ЦЕНАта на АЕЦ Белене = 6,4 милиарда+1 милиард за инфраструктура+лихви по кредити за 30 години+досегашни разходи+разходи за консултанта = над 11 милиарда евро !!!!!!!!!!!! Руснаците на Путин искат 6,4 милиарда евро само за изграждането. Дори да се свали цената от „екпертите” на Бойко Борисов до 5 милиарда, общата цена на проекта пак ще бъде около 10 милиарда евро. Това е !!! От тях по просто комунистическо правило ще бъдат откраднати не по-малко от 10-15% !!!!!!! Червените енергийни мафиоти са „настоящие друзя” в кражбите и лапането, а бащицата Бойко Борисов ще им бъде сервитьора. Добра длъжност за пазвантин, подходяща длъжност, нали ??? Затова решението е : а/ никакво изграждане на АЕЦ Белене и б/ прежалване на досегашните загуби от 1 милиард евро !!! Иначе – още по-лошо …. Помнете, че групировката ГЕРБ е мутренско-милиционерската фракция на БКП-ДС !!!! Групировка за обслужване.


Нед Ное 28, 2010 2:49 pm Профил
 [ 3 мнения ] 


Кой е на линия

Регистрирани потребители: CommonCrawl [Bot]


Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения
Вие не можете да прикачвате файл

Иди на:  
Powered by phpBB , Almsamim WYSIWYG © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Превод: Ioan Arnaudov